NLP & Coaching

Waarom coaching

Coaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding gericht op ontwikkeling en groei. Het is bedoeld voor mensen die vastlopen in hun leven, en/of te maken hebben met ingrijpende veranderingen en/of balans willen vinden in hun leven. Ook kan coaching worden ingezet als je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling. Coaching is bedoeld voor het verbeteren van resultaten en het bereiken van persoonlijke doelen. Je wordt uitgedaagd om buiten vertrouwde kaders te kijken en te ontdekken hoe je een gewenst doel kunt bereiken en belemmerende problemen kunt oplossen.

doolhofTijdens de coaching maken we gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit is een zeer effectieve methode voor gedragsverandering en het leert je om meer grip te krijgen op je leven. Samen met de coach kijk je naar je ervaringen, je gedrag en hoe je communiceert. Vervolgens maak je een doelstelling voor de toekomst. Met behulp van NLP technieken leer je nieuwe keuzemogelijkheden ontdekken en oplossingsgericht te denken. Een doel- en toekomstgerichte methode die een echte verandering in je leven tot stand brengt. Je leert verworven inzichten in je dagelijkse leven toe te passen, oude patronen te doorbreken en doelen te bereiken. Geschikt voor mensen die vastlopen in hun leven en daarbij veranderingen willen doorvoeren.

Wat levert coaching je op

Het resultaat van coaching leidt tot blijvende verandering. Het biedt nieuwe perspectieven en zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat. Je klachten zullen grotendeels afnemen of geheel verdwijnen en je bent in staat je eigen leven meer vorm te geven.

Heb je interesse in een kennismaking

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact opnemen via contactformulier, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0252 - 867 453