De coach

Mijn naam is Chantal Brussee, geboren in 1970, moeder van 3 kinderen en de persoon achter Coachmoment.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach counselor en begeleid ik mensen die vastlopen in werk en/of privé.

Met groot enthousiasme stimuleer ik mensen te onderzoeken waar ze staan, wat ze willen en hoe ze doelen kunnen bereiken. Vraagstukken kunnen zowel werkgerelateerd, persoonlijk als relationeel zijn. Door jarenlange ervaring heb ik ontdekt dat het coachen en begeleiden van mensen blijvende resultaten oplevert. Ik daag mensen uit de juiste stappen te nemen, te kiezen voor hun passie en talent en zelf de leiding te nemen over hun professionele en persoonlijke leven.

chantalbrussee2016Mijn kracht ligt in mijn ervaring als arbeidsspecialist, coach, partner en moeder en deze combinatie maakt mij een betrokken persoon, die graag aandachtig luistert. Door het stellen van gerichte vragen of door het voorhouden van een spiegel daag ik je uit om bij de kern van je vraagstuk te komen. Positiviteit, humor en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot een zelfstandige coach counselor en ben ik als arbeidspecialist gespecialiseerd in het begeleiden van werkgerelateerde- en loopbaan vraagstukken. Naast mijn studie en werkervaring heb ik diverse gerichte opleidingen en trainingen gevolgd met als basis Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) aangevuld met een opleiding HBO Transpersoonlijke Coaching & Counseling (TCC). Daarnaast heb ik een opleiding Psychische Pathologie en diverse trainingen gericht op sociale zekerheid gevolgd.

Verder heb ik uitgebreide kennis op gebied van ziekteverzuim en Wet Verbetering Poortwachter voor uiteenlopende loopbaan en re-integratievraagstukken. Aanvullend heb ik kennis op het gebied van de "Hartcoherentie" methode en ik ben van mening dat deze methode uitermate geschikt is voor de behandeling van stress- en burn-out klachten.