Hoe werkt Coachmoment | Particulier

Hoe ziet een coaching counseling traject eruit

Het eerste gesprek zal voornamelijk bestaan uit een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en waarbij voldoende ruimte is om je hulpvraag en het gewenste doel te bespreken. Als er een wederzijdse "klik" is en onze manier van coachen goed aansluit op jouw huidige situatie, stelt de coach een stappenplan op en wordt het traject opgestart. Coaching en counseling zijn relatief kortdurend van aard. Het aantal sessies is afhankelijk van het probleem, hulpvraag en omstandigheden etc. De gesprekken vinden plaats met een frequentie van eens per 2 à 3 weken. Het aantal gesprekken kan variëren tussen de 5 à 12 gesprekken.

Beroepsgeheim

Als coach counselor ben je gebonden aan een ethische code die verplicht het besprokene onder beroepsgeheim te houden. Niets uit de gesprekken zal worden besproken met een derde partij zonder uitdrukkelijke toestemming van de persoon zelf.
Alle informatie betreffende onze Algemene Voorwaarden, Klachtenreglement en Privacyreglement leest u hier.

Kosten coaching

Particulieren: € 65,00 excl. BTW per uur (factuur met uitsluitend contante betaling)
Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Kosten trainingen

Op aanvraag en afgestemd om je huidige situatie.

Vergoeding werkgever:
In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van coaching/counseling voor hun werknemers te vergoeden.

Vergoeding via PGB:
Als je een persoonsgebonden budget ontvangt of je komt hiervoor in aanmerking, kan coaching/counseling als begeleiding hieruit gefinancierd worden.

Heb je interesse in een kennismaking

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact opnemen via contactformulier, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0252 - 867 453