Training "Empowerment"

De training Empowerment is bedoeld voor mensen die vastlopen in hun werk of privéleven door o.a. gebrek aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en motivatie. De training stelt je in staat een nieuwe basis te bepalen, de juiste keuzes te maken en kracht te geven aan je leven.

Wat levert Empowerment je op

De training zorgt er voor dat je weer in je eigen kracht komt te staan, meer zelfvertrouwen krijgt, leert omgaan met lastige situaties en bewust wordt van je eigen kwaliteiten en talenten. Je leert initiatief te nemen, krachtig in het leven te staan en om te gaan met weerstand en veranderingen. Door middel van gerichte opdrachten ontdenk je waar je kracht ligt en leer je grenzen te stellen aan jezelf en aan je omgeving. Je ervaart dat verandering in jezelf effect heeft op wat er gebeurt in je omgeving en je leert omgaan met tegenslagen. Tevens leer je eigen drijfveren en mogelijkheden ontdekken en zodanig toepassen dat je steeds meer zelfvertrouwen en succes gaat ervaren. De training kan worden ingezet voor verschillende doelgroepen:

  • Mensen die zelfverzekerder en krachtiger in het leven willen staan
  • Langdurig zieken (2e spoor), boventallig personeel die hun baan dreigen kwijt te raken en werkzoekenden die zich willen voorbereiden op de arbeidsmarkt
  • Medewerkers die beter willen presenteren in hun (huidige) werk

Programma

De training " Empowerment" is maatwerk en kan zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden. Onderwerpen en opdrachten in deze training hebben NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) als achtergrondmodel. NLP is een methodiek die wereldwijd wordt toegepast voor betere communicatie en gaat ervan uit dat denken je emoties en je gedrag aanstuurt. Een methodiek die helpt om ons gedrag beter te leren begrijpen en daarin een gewenste verandering aan te brengen. De training wordt begeleid door een ervaren coach counselor met diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en bevat o.a. de volgende elementen:

  • Wie ben ik, wat wil ik en waar ligt mijn kracht
  • Het ontdekken van eigen unieke talenten, kwaliteiten en competenties
  • Geloven in mijzelf, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen
  • Investeren in mijzelf en tot actie komen

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen via contactformulier, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0252 - 867 453